Amb la tecnologia de Blogger.
RSS

Dibuix, ball o TV?

Ei, com va tot, visitants? Teniu ganes d'entrar en mons nous, apassionants, impressionants? Voleu endinsar-vos en una atmosfera plena de vibracions que no havíeu sentit mai abans? Doncs ja és hora de que us presenti tres dels millors blogs de la meva Optativa d'Informàtica! I és que, després de tan suar, toca exhibir els resultats:


En primer lloc, voldria mencionar un blog que està destinat a aquells que aspiren a ser futurs artistes o bé a aquells que tenen el dibuix com a forma d'entendre la vida. La veritat és que està molt ben elaborat; hi pots trobar molt material relacionat en aquest àmbit: des de el rastre més antic que ha deixat l'art del pinzell a la Terra, fins als actuals i característics Manga i Anime, que ens han arribat amb la extraordinària influència del Japó.
Aquí teniu el Dibuix artístic: LA CREACIÓ D'UN NOU MÓN...!






En segon lloc, us presento el treball d'una noia que li encanta moure l'esquelet. Aquest blog m'agrada especialment perquè tracta de ball, concretament del Funky, una tendència que s'ha fet molt comuna avui en dia. Si t'agrada ballar o et sedueix el Funky com a estil de dansa, aquest és el teu blog! Trobareu informació interessant i curiosa i, a més, veureu voleiar un petit animaló blau cel al llarg de la pàgina.
Per saber-ne més, inscriviu-vos ja a Funky Dance World!






En tercer i últim lloc, mostraré un blog per als amants del sofà i els seguidors del comandament a distància. Voleu fer una ullada al món de la televisió? Ric i variat, però amb gustos per a tot, el tema de la pantalla de la nostra sala d'estar és ampli i deixa molt per veure. 
No pots viure sense mirar? No passaries ni un sol dia sense compartir un dels teus moments amb la TV? Doncs ja estàs tardant a connectar amb La televisió, una amiga desconeguda!






Vet aquí un dels millors blogs de cadascuna de les classes d'informàtica! Que gaudiu de la lectura! I, per descomptat; no deixeu d'escoltar música! :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada